Shiatsu massage

Massage Alphen aan den Rijn

Als je last hebt van stijve spieren of spanning in het lichaam, dan kan een massage heel fijn zijn. Een speciale shiatsu-massage die zich richt op drukpunten is extra goed als je spanning in spieren ervaart. Zeker bij stressklachten en hoge spanning in de spieren is een massage in Alphen aan den Rijn ontzettend fijn.

Shiatsu massage bij klachten

Een shiatsu massage kan fijn zijn voor verschillende doeleinden. Deze Aziatische massage heeft zijn oorsprong van Oosterse geneeskunde. Er wordt gebruik gemaakt van speciale drukpunt technieken zodat stress die zich in het lichaam op gehoopt heeft, weg gaat om zo energiebanen vrij te maken in het lichaam. Zonder ontspanning in het lichaam zal te veel spanning zich ophopen en in allerlei verschillende klachten gaan uiten. Klachten ontstaan door stress kunnen veel symptomen met zich meenemen. Hoofdpijn en vermoeidheid zijn zulke klachten.

Ontspanning met shiatsu massage

Het is dus belangrijk dat de spieren ontspannen zijn. Waardoor het lichaam zelf in balans kan raken als stress zich voordoet. Kan dit niet dan zal er een blokkade in het lichaam komen. Door die blokkade zitten negatieve energie in het lichaam. Door middel van Shiatsu massage wordt de blokkade opgegeven. Zo ontstaat directe ontspanning in het lichaam.
Shiatsu massage is een speciale techniek die zich richt op pijnpunten in het lichaam en energiestromen. Om de massages te kunnen geven is een speciale opleiding gevolgd. Hierdoor weet een masseur naast het geven van ontspannende massage, meer over het lichaam en de geest. Tijdens de massages wordt deze extra kennis dan ook veelvuldig toegepast.

Ontstaan van stress

In het dagelijks leven kunnen we veel druk ervaren. Als je te lang teveel hebt gedaan en al deze zaken zich opstappen kun je last krijgen van stress of van spanning in je spieren. Je merkt wellicht  dat je schouders wat omhoog staan en dat je nekpijn en vermoeidheid hebt. De shiatsu massage is uitermate geschikt om deze spanningen te verhelpen, zodat je weer met frisse energie je dag aankunt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *