Waar is een bindweefselmassage goed voor?

bindweefselmassage

Tegenwoordig hoor je steeds vaker over een bindweefselmassage. Dit is een hele effectieve methode tegen rimpels (in het gezicht) en tegen allerlei andere pijntjes en kwaaltjes (op de rest van het lijf). Tijdens zo’n massage worden de diepere spieren en het bindweefsel gemasseerd, welke normaal gesproken tijdens een massage niet aan bod komen. Het kan dan ook nogal zeer doen, zeker als je last hebt van stijfheid. Hoe meer pijn het echter doet, hoe harder het blijkbaar nodig was. Een bindweefselmassage voor het gezicht is te boeken bij diverse schoonheidssalons. Het effect ervan is zó mooi dat je het zelfs kunt vergelijken met anti rimpelbehandelingen waarbij allerlei producten worden gebruikt. De reden daarvoor is dat tijdens zo’n massage de doorbloeding enorm gestimuleerd wordt. Je huid voert daardoor alle afvalstoffen af, en wordt veel beter gevoed. Je krijgt er dan ook een gezonde kleur door.

Een bindweefselmassage werkt tegen rimpels

Als jouw huid er wat futloos uitziet en je hebt het idee dat je al rimpels begint te krijgen dan is een bindweefselmassage een goed idee. Deze geeft de huid namelijk echt een boost. Los van het feit dat hij beter doorbloed wordt activeert het namelijk ook de aanmaak van collageen. Daardoor wordt de huid zichtbaar steviger. Fijne lijntjes en littekentjes worden minder zichtbaar, en de huid wordt over het algemeen wat strakker, zeker als je de massage wat vaker achter elkaar boekt. De ideale periode tussen de behandelingen is ongeveer twee weken. Het is zeker aan te raden een bindweefselmassage in kuurverband te boeken, want daarmee bereik je ontzettend mooie resultaten.

Gezichtsbehandeling inclusief massage

Als je echt het voor het allerbeste resultaat voor je huid gaat dan zou je kunnen kiezen voor een gezichtsbehandeling inclusief massage. Je profiteert dan zowel van de goede kwaliteit peelings en maskers van de schoonheidsspecialiste als van de diepte werking van de massage. Twee vliegen in één klap dus, waar je huid echt een enorme boost van krijgt. Heb jij al eens zo’n diepe gezichtsmassage gehad?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *