Super originele catering: Een foodtruck op locatie

food truck op locatie

Als je een feestje aan het organiseren bent en je wilt een hele originele catering inhuren, denk dan eens aan een foodtruck op locatie. Foodtrucks zijn de laatste jaren enorm populair geworden en je kunt ze vinden met vrijwel elk type keuken. Een foodtruck op locatie met Indonesische maaltijden bijvoorbeeld, of juist een oer-Hollandse foodtruck. Als je je gasten echt een unieke beleving wilt bieden dan verras je ze rond etenstijd met de aankomst van zo’n mega hippe foodtruck. Niet alleen ben je dan van lekker eten verzekerd, maar het geeft een feestje ook echt een hippe look and feel.

Maak indruk op je gasten met een foodtruck op locatie

De meeste mensen die catering bestellen voor een feestje doen dit op de standaard manier, oftewel met van die warmhoudbakken in buffetvorm. Mensen kunnen dan al staand of lopend allerlei dingen en hapjes opscheppen die ze lekker vinden. Leuk en meestal erg lekker, maar heel origineel is het natuurlijk niet. Als jij echt eens iets anders wilt op bijvoorbeeld je bruiloft dan kun je beter een unieke foodtruck op locatie inhuren. Daar kunnen mensen zelf eten bestellen, wat doorgaans ter plekke wordt bereid. Ze hebben dus vaak net zoveel keus als bij een buffet, maar dan wordt alles vers gemaakt in plaats van dat het eindeloos in van die bakken word warmgehouden. Het is dus ook nog eens stukken lekkerder.

Organiseer een echt hipster feest

Zeker jonge mensen vinden zo’n foodtruck op locatie enorm tof. Je ziet zoiets dan ook heel vaak op bruiloften van mensen in de twintig. Ze weten nu eenmaal dat hun vrienden en familie zo’n coole foodtruck wel kunnen waarderen en het levert ook nog eens hele leuke foto’s op voor in het trouwalbum. Want wie kan nu zeggen dat ze op hun bruiloftsfeest een heuse foodtruck hebben laten komen? Dat is toch een super origineel idee om een fijne dag mee af te sluiten?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *