Wat is kanoverhuur in Amsterdam?

Kanoverhuur Amsterdam

Op een warme dag in de zomer is er niets lekkerder dan je op of in het water te bevinden. Denk aan zwemmen of het varen van een bootje. Niet iedereen is in het bezit van een boot en het huren ervan is vaak redelijk prijzig. In dit geval kan je er ook voor kiezen om te gaan kanoën. Dit doe je bij de kanoverhuur in Amsterdam! Waan je op de grachten van Amsterdam en geniet van het heerlijke weer. Geen hoge kosten, maar wel hetzelfde plezier als met een ‘echte’ boot!

 

Wat kan je allemaal doen met kanoverhuur in Amsterdam?

Wanneer je een kano hebt gehuurd kan je deze op het aangegeven punt komen ophalen. Vaak heb je de mogelijkheid om de kano voor een dagdeel of voor een hele dag te huren. Hou er zelf rekening mee dat je de kano weer op het aangegeven tijdstip bij de kanoverhuur in Amsterdam aflevert. Veel mensen zijn wel eens in Amsterdam geweest, maar er zijn maar weinig mensen die op de grachten van Amsterdam zijn geweest. Geniet van de gezellige drukte in de stad vanaf het water. Hou even een pitstop en ga lekker ergens lunchen. Er zijn vaak voldoende plekken waar je de kano even aan kan meren. Ondanks dat de Amsterdamse grachten niet heel schoon zijn is het zelfs mogelijk om even een stukje te zwemmen. Niets is kanoverhuur Amsterdam te gek!

 

Hoe werkt kanoverhuur in Amsterdam?

In de zomer kan het enorm druk zijn in de stad en dus ook bij de kanoverhuur. Zorg er dus voor de zekerheid voor dat je van tevoren een kano hebt gehuurd. Betalen kan vaak zowel online als ter plekke; wat jij fijn vindt! Omdat je op het water zit heb je de kans om met het bootje te kantelen. Dit gebeurt eigenlijk nooit, maar voor de zekerheid krijg je een ton mee om je waardevolle spullen in op te slaan. Waar wacht je nog op? Reserveer vandaag nog een kano bij de kanoverhuur in Amsterdam!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *