Waarom zou je een TV meubel op maat laten maken?

tv meubel op maat

Als we de woonkamers van tegenwoordig een beetje analyseren kunnen we wel concluderen dat vrijwel iedereen een standaard tv meubel heeft, bijvoorbeeld van ikea of een andere standaard winkel. Als jij juist iets super origineels wilt dan kun je een TV meubel op maat laten maken. Deze kun je namelijk volledig naar je eigen wens laten maken, en van precies het type hout dat jij mooi vindt en wat past bij je inrichting. Het leuke aan zo’n TV meubel op maat is dat je hem ook met een hoek erin kunt maken, oftewel een meubel dat je in de hoek van een ruimte plaatst, met aan twee zijden kastjes. Daarmee benut je de ruimte veel slimmer, en maak je optimaal gebruik van het aantal vierkante meters.

Met een TV meubel op maat haal je iets unieks in huis

Als jij ook niet zo’n fan bent van al die standaard meubels in woonwarenhuizen, of je hebt een heel bijzonder huis dat vraagt om bijzondere meubels, dan is een TV meubel op maat, of zelfs een boekenkast, salontafel of eettafel op maat een goed idee. Je ziet dit vaak in zogenoemde designhuizen, bij mensen die een hele specifieke smaak hebben. Deze mensen vinden het vaak enorm lastig om in standaard winkels het meubel naar hun zin te vinden, en dus laten ze zo’n TV meubel op maat maken door een heuse meubelmakerij. Dit hoeft helemaal niet zo duur te zijn als je denkt, het ligt er maar net aan welk type hout je kiest voor de uitvoering.

Meubels op maat complementeren de ruimte

Het fijne aan meubels op maat laten maken is dat je ze in een hele exacte maat kunt laten maken. Een meubel dat precies past tussen de schouw en de muur bijvoorbeeld, of een boekenkast die precies in dat ene nisje past. Je inrichting oogt zo veel meer in balans, en daar hebben de meesten het geld voor over.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *