Waar helpt regressietherapie in Rotterdam bij?

Regressietherapie Rotterdam

Veel mensen die niet zo lekker in hun vel zitten hebben het gevoel dat dat te maken heeft met een gebeurtenis uit het verleden, zoals een trauma. Dit kan zelfs een gebeurtenis zijn uit een vorig leven, waar je nog steeds last van hebt. Regressietherapie is een hele goede manier om zo’n trauma te neutraliseren en daardoor meet in het hier en nu te kunnen leven. Je kunt regressietherapie in Rotterdam volgen, maar ook in veel andere grote steden. Therapeuten die deze vorm van therapie geven zijn er namelijk steeds meer, dus of je nu regressietherapie in Rotterdam, Amsterdam of Utrecht zoekt maakt niks uit.

Hoe helpt regressietherapie in Rotterdam?

Tijdens een sessie ga je onder hypnose terug naar het verleden. Dit gebeurt uiteraard onder zeer professionele begeleiding, dus je kunt er niet in blijven hangen. Tijdens deze hypnose kun je dingen zien en voelen die in je leven (of in een vorig leven) zijn gebeurt, en je tegelijkertijd beseffen dat dit niet nu, op dit moment, gebeurt. Deze afstand die je creëert met betrekking tot de gebeurtenis is waarom regressietherapie in Rotterdam zo goed werkt. Je voelt namelijk eindelijk heel bewust dat dat trauma nu niet meer speelt en dat je het kunt loslaten. De therapeut maakt door gebruik te maken van de juiste woorden dat de emoties er nog in jouw systeem vastzaten met betrekking tot dit trauma kunnen worden losgelaten. Na een sessie voel je je opgelucht en vrij, want er is iets geheeld in jou.

Regressietherapie bij angsten

Zeker mensen die in het dagelijks leven veel irreële angsten hebben, zoals een fobie voor hoogtes of vuur, kunnen erg veel baat hebben bij regressietherapie in Rotterdam. Zodra een angst namelijk ongegrond is zit er vrijwel altijd een trauma onder, welke vastzit in je onderbewuste. Door dit trauma te neutraliseren ben je in het hier en nu veel vrijer van angst, en kun je situaties beter beoordelen, en dat geeft rust.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *