Dansschool in Geldermalsen

Dansschool Geldermalsen

Bij dansschool Geldermalsen kun je verschillende dansstijlen volgen. Populaire soorten dans zijn Urban, Afro, streetdance en latin. In kleine groepen is er veel aandacht. Je kunt een leuke choreo aanleren in een paar weken tijd. Die danst altijd in een gezellige groep. Waarbij er voor iedereen altijd leuke uitdaging is zul je altijd een leuke dans leren. Met dansles combineer je sport en gezelligheid.

Soorten dans

Bij een dansschool kun je verschillende dansstijlen beoefenen. Hele populaire soorten dans zijn streetdance en urban. Streetdance is letterlijk ontstaat op straat. De dans heeft wat verschillende stijlen. Bij streetdance worden veel dancebattles gedaan waarbij je stukken improviseert. Urban is een mix van verschillende stijlen, onder andere funk  pop, jazz, streetdance, tapping, popping en locking.

Dansen bij een dansschool

Dansen in een kleine groepen heeft veel voordelen. Zo is het natuurlijk ontzettend gezellig om samen te doen. In een kleine groep is er veel individuele aandacht voor je. Zeker als je een dansje wilt leren is het fijn dat de dans instructreur veel aandacht voor je heeft.
Tijdens danslessen zul je verschillende danstechnieken leren en uiteindelijk toewerken naar een leuke choreo. De choreo verschilt per periode. Eerst werk je een aantal weken naar een choreo toe. Die ga je een aantal weken dansen en leren en daarna werk je weer een nieuwe choreo toe. Afhankelijk van de dansstijl een soort dans en choreo kan dit een paar weken langer of korter. De instructeur kijkt altijd naar de groep om een nieuwe choreo te verzinnen.

Verschillende groepen

Elke groep wordt ingedeeld in de soort stijl en techniek water bij je past. Je kunt altijd kiezen wat een dans is en de instructeur weet een geschikte groep. Naarmate je langer danst kun je meer technieken oefenen. Je kunt dus naar een andere groep gaan om meer gaan trainen. Voor iedereen zit er wel wat bij. Het leuke van dansen is dan ook dat het voor kinderen, volwassenen en en voor ouderen ontzettend leuk is. Dans is ontzettend divers.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *