Barbershop Rotterdam

barbershop Rotterdam

Ben je toevallig op zoek naar een goede barbershop in Rotterdam of misschien toch ergens anders in het land? Dan hoef je vandaag de dag niet ver meer te zoeken. De barbier verscheen een aantal jaar terug opeens weer in het straatbeeld en veel, voornamelijk jongere, klanten wisten de weg naar de barbershop te vinden. En de trend bleek blijvend.

Waarom naar een barbershop?

Want vandaag de dag, of je nu een barbershop in Rotterdam, Amsterdam, Groningen, Tilburg of in Middelburg zoekt, vind je er altijd wel eentje bij jou de in buurt. Maar waarom zo je überhaupt naar een barbier gaan als je ook gewoon naar een ‘normale’ kapper kan? Omdat het vaak professionals zijn die alleen maar mannen knippen. Hierdoor hebben ze veel ervaring en krijg jij het beste kapsel. Of je nu gaat voor een klassieke zijscheiding, een undercut, een quif, een pompadour een crew cut of toch voor iets anders.

Ook voor je baard en/of snor

Natuurlijk kijken ook barbiers of het kapsel dat jij wilt, past bij je vorm gezicht en levensstijl. Daarnaast kan je bij een barbershop ook je baard/snor trimmen en/of scheren. Want alleen met een goed, strak kapsel en perfecte gezichtsbeharing (of juist perfect geschoren) komt jij het beste voor de dag en loop je vol zelfvertrouwen de zaak uit, klaar om elke tegenslag te verslaan.

Momentje voor jezelf

Bij een barbier kan je dus je haar laten knippen en je gezichtshaar fijn verzorgen, maar het speciale aan een barbershop is zeker ook het hele sfeertje eromheen. Vaak mogen er namelijk alleen mannen naar binnen. Iedereen die weleens in een gezelschap van mannen verkeert, weet dat waar de gesprekken dan over gaan. Je zit dus echt even in een fijne bubbel waarin je jezelf kan zijn, samen met de barbier en de eventuele andere klanten. Misschien krijg je ook nog wel een lekkere whiskey of een koud biertje. Wat wil je nog meer als je je haar laat knippen?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *