Wat zijn luxe borrelhapjes in Amsterdam? 

luxe borrelhapjes Amsterdam

Ben jij van plan om binnenkort een feestje te organiseren? Hou eens op met die taaie kaasstengels en simpele toastjes! Kies voor glamour met luxe borrelhapjes in Amsterdam! Verras je gasten door ze eens wat anders voor te schotelen dan doorgaans op een Nederlands verjaardagsfeestje gebeurd. Weg met die kaas- en worstenplankjes en kom maar binnen met de champagne en kaviaar! Kies zelf het thema van de hapjes en laat de rest aan de cateraars over. Pak eens flink uit op je verjaardag en bestel vandaag nog luxe borrelhapjes in Amsterdam!

 

Assortiment aan luxe borrelhapjes in Amsterdam

De luxe borrelhapjes in Amsterdam zijn op allerlei verschillende manieren te bestellen. Kies bijvoorbeeld voor een high tea waarbij de cateraars ervoor zorgen dat er eens wat anders dan een simpel appeltaartje geserveerd wordt. Denk bijvoorbeeld aan verse thee die geserveerd wordt met macarons in allerlei beschikbare smaken. Daarnaast is het ook mogelijk om een lopend buffet te organiseren waarbij de gasten luxe hapjes zoals carpaccio of biefstuk kunnen kiezen. De desbetreffende cateraar van de luxe borrelhapjes in Amsterdam heeft een menu beschikbaar, maar jij als klant kan natuurlijk bepalen welke hapjes er op jouw feest geserveerd gaan worden. De hapjes kunnen bijvoorbeeld ook volledig vegetarisch of veganistisch gemaakt worden. Geef van te voren even je wensen aan en het wordt geregeld!

 

Bestellen van luxe borrelhapjes in Amsterdam?

Het is heel makkelijk om luxe borrelhapjes in Amsterdam te bestellen! Neem contact met de cateraar op door even te bellen of te mailen. Tijdens dit contactmoment geef je de gewenste datum van de hapjes aan en laat je weten hoeveel mensen je denkt te ontvangen. Zo kan de cateraar rekening houden met de inkopen. Voor vragen is het natuurlijk ook altijd mogelijk om even contact op te nemen met een van de werknemers. Wat je ook wil, de cateraar regelt het voor je. Wacht dus niet langer en bestel vandaag nog jouw luxe borrelhapjes in Amsterdam!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *