Aankopen of verkopen van een bedrijfspand

Bedrijfsmakelaar Tiel

Er zijn ondernemers die op zoek zijn naar een bedrijfspand. Startende ondernemers hebben vaak een bedrijfspand nodig. Ondernemers met een groeiend bedrijf zijn op zoek naar een groter bedrijfspand. Ze moeten hun bedrijfspand dus verkopen en op zoek gaan naar een ander bedrijfspand. Bij het kopen of verkopen van een bedrijfspand hebben ze hulp nodig. Er zijn makelaars die gespecialiseerd zijn in het kopen en verkopen van bedrijfspanden. Deze bedrijfsmakelaars kunnen ondernemers begeleiden bij het kopen of verkopen van een bedrijfspand. Ondernemers in Tiel en omgeving die op zoek zijn naar een betrouwbare bedrijfsmakelaar kunnen contact opnemen met Bedrijfsmakelaar Tiel.

Zoeken naar een geschikt bedrijfspand

Een bedrijfsmakelaar beschikt doorgaans over een portefeuille met een breed aanbod van zakelijk vastgoed . Natuurlijk weet hj hoe belangrijk het is voor een ondernemer om een geschikt bedrijfspand te vinden. Bij de snelle, efficiënte en betrouwbare werkzaamheden van een bedrijfsmakelaar staan de wensen van de ondernemer daarom centraal. De bedrijfsmakelaar kan ondernemers helpen bij het nemen van een weloverwogen beslissing bij de aankoop van een bedrijfspand. Is bijvoorbeeld de kledingwinkel of het horeca vastgoed geschikt voor jouw onderneming? Een bedrijfsmakelaar let bij de beoordeling van de geschiktheid van een bedrijfspand ook de technische staat van het bedrijfspand, de bereikbaarheid van het bedrijfspand en op de directe omgeving. Bij het aanschaffen van een bedrijfspand krijg je soms ook te maken met bedrijfspanden. Ook een vergunning kan natuurlijk door de bedrijfsmakelaar worden geregeld.

Het ontzorgen van de ondernemer

Het is belangrijk dat de ondernemer die een bedrijfspand wil kopen of verkopen wordt ontzorgd door de bedrijfsmakelaar. De ondernemer kan zich dan blijven bezighouden met zaken waar hij goed in is en die voor hem belangrijk zijn. De bedrijfsmakelaar helpt deze ondernemers zowel bij het kopen als bij het verkopen van een bedrijfspand. Is er een taxatie van het te kopen of te verkopen bedrijfspand nodig? Uiteraard kan de bedrijfsmakelaar zorgen voor een betrouwbare taxatie. Bij die taxatie wordt rekening gehouden met de behoefte aan het bedrijfspand in de markt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *